Skip to content

Om os

PT Partner hjælper dig med at opbygge en god og profitabel forretning. Vi har mange års erfaring fra fitness-branchen og kender alle udfordringerne.

Som selvstændig personlig træner er du din egen chef. Det er ikke nok at du kan skabe resultater for dine kunder og er ekspert i kost, træning og livsstilsvaner. Du skal også være knivskarp på alt det forretningsmæssige.

Det kræver at du ved præcis hvem din målgrupper er, og hvordan du kommunikerer og sælger til dem. Du skal også gerne mestre de sociale medier og have styr på din visuelle identitet. Og så hjælper det selvfølgeligt, at du har en lækker og professionel hjemmeside, der afspejler dit brand.

Alt det og meget mere kan vi hjælpe dig med.

Vi er Casper Kold og Thor W. Larsen.

casper

Casper Kold

Casper er “teknikeren” hos PT Partner. Han designer og implementerer lækre digitale løsninger, og hjælper folk med at navigere i de mange beslutninger, der skal tages når man tager sin forretning online.
thor

Thor W. Larsen

Thor er “sælgeren” hos PT Partner. Han udvikler forretningsstrategier og markedsføringsplaner, og hjælper folk med at skabe mere værdi for dem selv og deres kunder.